Beauty & Huidinstituut Etoile
Cascademuur 44
3991 VP  Houten

06 54 71 54 98 (ook via WhatsApp)
info@huidinstituut-etoile.nl

Behandelingen

Bij Huid instituut Etoile kun je een keuze maken uit een uitgelezen selectie gezichtsverzorgende behandelingen. Wij maken daarbij gebruik van twee specifieke cosmeticamerken, met elk haar eigen unieke eigenschappen.

In het keuzemenu vindt je aanvullende informatie over de diverse mogelijkheden zodat je een behandeling kunt kiezen die aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Alcina
Het veelzijdige huidverzorgingsmerk Alcina werd ontwikkeld door de Duitse apotheker Dr. Wolff en vindt haar oorsprong in de farmaceutische industrie. Samen met een team van gespecialiseerde dermatologen en met behulp van de meest innovatieve technologieën produceert Alcina rijke, intensieve producten die de delicate natuurlijke huidbalans versterken, behouden en beschermen.

Decléor
Decléor, het wereldberoemde Franse cosmeticamerk, ontwikkelde het Aroma-Duo-concept. Een unieke combinatie van pure aromatherapie met een uitgebalanceerd fytocosmetisch verzorgingsproduct. Haar holistische benadering van de schoonheid resulteert in een prachtige serie speciaalbehandelingen. Zij vormen een waar schoonheidsritueel, aangepast op alle behoeften van huid, zintuigen, lichaam en geest.

Speciaalbehandelingen
Naast bijzondere specifieke gezichtsbehandelingen van Decléor kun je bij Huid instituut Etoile ook genieten van speciaalbehandelingen.